Website laten maken

Wanneer u uw website door ons laat maken krijgt u een goed vindbare en betaalbare website die er ook nog eens professioneel uitziet. Bekijk de beschikbare website ontwerpen of ons website portfolio voor een impressie of lees verder.

Website ontwerp

Bij het ontwikkelen van uw website maken wij onder andere gebruik van het programma Rapidweaver. Een zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk webdesign programma speciaal gemaakt voor de Mac met een zeer actieve gebruikers community. Omdat de makers van Rapidweaver de verdere ontwikkeling van hun software niet in de weg wilden staan hebben zij de broncode van de website ontwerpen vrijgegeven. Dit heeft geresulteerd in een enorm aanbod van handige plug-ins en "third party" website ontwerpen (Themes) die de inrichting van uw site laat voldoen aan de laatste standaarden en voorziet van de nieuwste technologische mogelijkheden.

Wij maken gebruik van de volgende plugins: Stacks, Blocks, RW Multitool, Formloom, Carousel, Accordion en Sitemaps. De website ontwerpen die wij gebruiken zijn afkomstig van: Seydesign, Bleuball Design, NCD Themes en Elixer Graphics. Bezoek onze website ontwerp pagina voor een compleet overzicht van de beschikbare website ontwerpen waaruit u uw keuze kunt maken.

Hoe gaan wij te werk?


De aanmeldingsfase
 • Na ontvangst van uw offerte aanvraag formulier nemen wij telefonisch contact met u op om uw wensen betreft de aanpassingen van het door u gekozen website ontwerp te bespreken.
 • Indien nodig (bij gelijk tijdige afname van zoekmachine optimalisatie of -marketing) of wenselijk komen we bij uw bedrijf langs om kennis te maken, sfeer te proeven en gevoel te krijgen met uw product, dienst. (alleen in de regio delft, den haag en in het westland)

De ontwerpfase
 • Op basis van uw huisstijl, logo, wensen en de verkregen informatie maken wij drie verschillende versies van het door u gekozen ontwerp .
 • De lay-out van uw keuze wordt de basis voor uw website.
 • In dit stadium voorziet u ons van de benodigde tekst en foto's die u op uw website wilt plaatsen.
 • Na ontvangst van de tekst en de gewenste navigatie button teksten doen wij een onderzoek naar de zoekmachine vriendelijkheid ervan.
 • Wanneer er aanpassingen nodig zijn zullen wij deze in overleg met u doorvoeren.
 • Wij gaan uw website bouwen Het voorlopige resultaat wordt voor een laatste correctie ronde voor u op onze eigen server online gezet.

De opleveringsfase
 • Na de aanpassingen van de laatste correctie ronde te hebben doorgevoerd voorziet u ons van uw inlog gegevens zodat wij uw website op het internet kunnen zetten.
 • Heeft u nog geen hosting provider? Wij verzorgen het graag voor u. Neem contact op voor meer informatie of bezoek onze hosting en onderhoud pagina
 • Uw website is klaar en staat op het internet. Klaar om uw klanten te dienen en uw bedrijf een gezicht te geven op het World Wide Web.Ga naar onze prijzen pagina voor meer informatie of vraag direct aan.