Het bedrijf


SEO Website Marketing is voortgekomen uit interesse en passie voor het internet en haar mogelijkheden. Bij het maken van de websites www.leadforlead.com en www.ziehetlicht.nl kwam ik erachter dat ik dit leuk vond en niet onbelangrijk dat het me goed afging. Na het bouwen van deze websites liep ik tegen het probleem "gevonden worden door google" aan. Na maanden van intensieve verdieping in alles wat met zoekmachine optimalisatie en marketing te maken heeft ben ik erachter gekomen wat je moet doen om een hoge notering in google te bereiken. Ik heb drie benodigde ingrediënten: technisch goed vindbare websites maken, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing gecombineerd en SEO-website-marketing.nl is geboren. Klaar om uw aanwezigheid op het internet een een flinke impuls te geven.

De persoon


Mijn naam is Johan Bodde, ik ben 33 jaar en ik ben de afgelopen 12 jaar commercieel werkzaam geweest voor een loodfabriek. Hier heb ik aan de wieg gestaan van de website www.bouwlood.nl en www.uzimet.nl. Deze sites zijn niet gemaakt door mij, maar wel opgezet en ingericht in overleg met mij. Voor de stichting bouwlood heb ik tevens de naam verzonnen en de basis van het logo en de huisstijl ontworpen. Deze activiteiten spraken mij zo aan dat ik in heb besloten om voor mezelf te beginnen en mij hierin verder te verdiepen. De website van Lead for Lead (ik wist immers toch ook wel veel van lood) was mijn eerste project. Ziehetlicht.nl mijn tweede en voor wat volgde zie de referentiepagina. Staat uw site hier straks ook bij?

De samenwerking


Wat je zelf niet kan moet je ook niet aanbieden. Maar wat nou als je je klanten vanuit serviceoogpunt meer wilt aanbieden dan wat je zelf kan? Dan zoek je een partner die je goed aanvult en daar ga je mee samenwerken. Zo simpel is het eigenlijk. Zo werken wij samen met Van der Schans Design uit Den Hoorn. Een bureau dat gespecialiseerd is in reclame en drukwerk. Van logo en huisstijl ontwerp tot gevelreclame, autoreclame, folders, briefpapier, visitekaartjes en noem maar op. Samen kunnen wij u een volledig marketing pakket aanbieden zodat u de vindbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf, zowel on-line als of-line, in een klap kunt regelen. Binnenkort komen wij met speciale marketing combinatie pakketten voor starters, ondernemers en ZZp-ers.