Zoekmachine optimalisatie

Zonder zoekmachine optimalisatie ook wel SEO ( Search Engine Optimisation ) genoemd is het erg lastig om vindbare website te krijgen. Hieronder leest u de stappen die wij nemen om ook uw site middels zoekmachine optimalisatie een hoge positie in google te bezorgen.

Website Analyse


  • De visuele analyse - Wij bezoeken uw website zoals uw klanten dat ook doen, gewoon via het internet. Wij kijken naar de indeling, de hoeveelheid aan tekst en de vindbaarheid van het product dat u graag wilt verkopen of de dienst die u wilt aanbieden. Wij kijken of uw site compleet is (sitemap, contact formulier etc.) en over een goede navigatie beschikt

  • De technische analyse - De navigatie structuur wordt grondig onderzocht op onvolkomenheden als te lange menu's, moeilijk vindbare pagina's, dubbele content. Alle URL's van uw webpagina's worden geanalyseerd op duidelijkheid lengte en standaarden. Een Url moet namelijk kort en beschrijvend zijn en het liefst iets zeggen over de informatie die op de betreffende webpagina te vinden is. Zowel mensen als Zoekmachines houden niet van onduidelijke url's als "home" of "page4" of iets dergelijks. Met Javascript en Flash kan je mooie dingen doen, maar je moet wel oppassen. Veel zoekmachines hebben hier problemen mee. Met kleine aanpassingen houdt u uw website zoekmachine vriendelijk. Wij bekijken de bron van uw pagina's om te onderzoeken of uw site gebruikt maakt van een van deze twee technieken. Hoewel de meeste bezoekers Internet explorer als standaard browser gebruiken dient u toch rekening te houden met mensen die dat niet doen. Firefox groeit aan populariteit, Bing doet aardig zijn best en Google kennende zullen zij veel investeren in de populariteit van hun browser, Chrome. Het marktaandeel IE ligt momenteel rond de 70% en neemt af. Sinds microsoft IE niet meer mag voor installeren op nieuwe PC's zal deze trend zich naar verwachting heel goed kunnen doorzetten. Wij controleren of uw website goed werkt in de meest gebruikte browsers: IE7/8, Firefox, Bing, Chrome, Opera en Safari.

Keyword analyse


  • Wij laten een Keywordtool los op uw website om zo te kunnen zien welke zoekwoorden als belangrijk gezien worden door de zoekmachines. Speciale SEO software laten wij uw website scannen op het gebruik van keywords in vetgedrukte tekst, H1, H2 en H3 tags, tekst links naar andere pagina's in uw site, het gebruik van keywords in uw paginatitel en description en keywords metatags. Een ander zoekmachine optimalisatie software programma waar wij de beschikking over hebben geeft een overzicht van de zoekwoord dichtheid, en hoe dicht de zoekwoorden aan het begin van een pagina te vinden zijn.

Concurrentie analyse


  • Alle boven genoemde analyse methodes laten wij los op de website van uw belangrijkste concurrent. Welke zoekwoorden gebruikt hij om klanten te trekken. Hoe succesvol is hij daarin en met wat voor optimalisatie technieken heeft hij dat voor elkaar gekregen. Welke sites linken naar die van je concurrent en hoeveel zijn dat er. Wat is zijn pagerank in google, maakt hij gebruik van online adverteren en zo ja waar en hoe? Onbetaalbare informatie over de successen van je concurrent zo op een presenteerblaadje.

SEO-Zoekmachine optimalisatie van een bestaande website


  • Na alle analyses te hebben voltooid hebben wij een goed overzicht van de sterke en zwakke punten van uw website. De volgende en laatste stap is deze bevindingen omzetten in aanpassingen. U krijgt van ons een volledig gespecificeerd rapport met de sterke punten, zwakke punten en aanbevolen aanpassingen om uw website een hoge positie in de zoekmachines te laten krijgen voor 3 zoekwoorden of zoektermen per pagina. In dit rapport wordt uitgebreid stil gestaan bij alle zaken die daarop van invloed zijn zoals: keyword density; page title; meta tag keywords; meta tag description; body text; H1 Headings; bold text; anchor texts; image alt texts; site load time. Termen die u misschien weinig of niets zeggen, maar waar uw webdesigner mee uit de voeten moet kunnen. Zo kan hij van uw site ook een vindbare website maken.

SEO-Zoekmachine optimalisatie van een website die wij gaan maken


  • Naast een aanzienlijke korting op zoekmachine optimalisatie wanneer u uw website door ons laat maken heeft u meer voordelen: U hoeft zich niet te verdiepen in de termen die het optimaliseren van een website voor google met zich meebrengt; U bespaart tijd doordat u niet met uw bestaande website designer hoeft te overleggen; U voorkomt het "van het kastje naar de muur" syndroom, want u heeft maar met een partij te maken; Er wordt al bij de ontwerp en bouwfase van uw website rekening gehouden met de zoekmachines en de gewenste keywords waarmee u hoge ranking in bijvoorbeeld google wilt behalen. Een goed vindbare website trekt meer bezoekers en dus meer contact mogelijkheden met potentiele klanten.


Ga naar onze prijzen pagina voor meer informatie of vraag direct aan.